Heimdal Takst er sertifisert gjennom Norsk Takst med nedslagsfelt i Trøndelag. Vi tilbyr tjenester innen taksering, kontroll og rådgivning innenfor bygg og eiendom. Ved å velge Heimdal Takst, er du sikret en takstmann med solid bygningsteknisk kompetanse som til enhver tid er oppdatert innenfor gjeldene forskrifter og lovgivning.

Våre ansatte har lang erfaring innenfor byggebransjen, og vi vektlegger kvalitet og kunnskap på lik linje med kundetilfredshet. Ved å ha en fleksibel tilnærming skal vi i Heimdal takst imøtekomme dine behov som kunde og sørge for at våre tjenester blir levert med høy kvalitet.

Med hovedfokus på tilstandsrapporter ved omsetning av bolig, har vi sett viktigheten i å utarbeide tilstandsrapporter av høy kvalitet. Ved en grundig gjennomgang av din bolig, skal vi sørge for å fremlegge nødvendig informasjon, i en strukturert rapport. Dette gjør at du som selger kan unngå unødige eierskiftesaker i ettertid. Ta kontakt med Heimdal takst, om du skal selge din bolig, vedlikeholde eller ønsker en tilstandsanalyse av ditt sameie/borettslag.

Fleksibel

Vi anser oss selv som svært fleksible, både når det kommer til arbeidstid, pakker og løsninger for kundene.

Kvalitetsbevisst

Vi er opptatt av kvalitet, og det skal gjenspeiles i jobben vi utfører.

Kunden i fokus

Som kunde hos oss kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden i fokus.

Samarbeid

Ved å skape et godt samarbeid med våre kunder, skal vi sørge for å imøtekomme ditt behov.

prfilbilde-SIMEN

Simen Nergård

Utdannet rørleggermester og takstmann. Sertifisert gjennom Norges takseringsforbund med autorisasjon på boligtaksering, skadetaksering og skjønn

Lasse Bartnes

Lasse Bartnes

Utdannet blikkenslagermester og takstmann. Sertifisert gjennom Norges takseringsforbund med autorisasjon på boligtaksering, skadetaksering og skjønn

Layer 0

Eldbjørg Straume

Takstassistent og teknisk tegner